Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat is het meest voor een kinderfeestje?

Als je een kinderfeestje gaat organiseren komt daar veel bij kijken. Zo wil je graag leuke hapjes en drankjes hebben voor de ouders en leuke activiteiten voor de kinderen. Activiteiten waarmee de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen en samen kunnen spelen. Een springkussen is dan een ideaal plan voor je kinderfeestje! Maar welke verschillende soorten springkussens zijn er en welke past het beste bij je kinderfeestje? Wij geven je wat inspiratie!

Mini springkussen

Heb je niet zo’n grote tuin of wil je het springkussen liever op de oprit plaatsen? Geen probleem, wij hebben namelijk ook mini springkussens. Deze springkussens zijn 4×3 meter en zijn beschikbaar met een dakje of zonder dakje. Zo kan je op elke gewenste plek dit mini springkussen kwijt.

Thema party

Wil je graag een thema koppelen aan het kinderfeestje? Dat kan je gemakkelijk doen met onze thema springkussens. Zo hebben voor een meidenfeestje een prinsessen springkussen en voor de stoere jongens een piraten springkussen. Wil je liever niet een specifiek thema aan geven, dan kan je ook altijd kiezen voor een leuke circus of jungle springkussen.

Opblaasbare spellen

Naast de springkussens kan je ook nog hele leuke andere activiteiten bedenken met lucht. Misschien wil je liever dat de kinderen gaan spelen met elkaar en laat je ze samen sumo worstelen of laat ze schieten op een groot opblaasbaar goal.

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment of heb je nog vragen na aanleiding van deze blog? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Overig

Contactgegevens

T. 0591-272902
E. info@springkussenverhuur-emmen.nl
Phileas Foggstraat 116 (Box A50)
7825 AM, Emmen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75